U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SGW Ysselsteyn zoekt vrijwilligers!

 

Om SGW Ysselsteyn in de toekomst goed te blijven organiseren zijn er een aantal vrijwilligersfuncties te vergeven. SGW Ysselsteyn wordt jaarlijks gehouden in het weekend van de eerste zondag in oktober. We zien heel graag je reactie tegemoet!!! 
 
Commissielid sponsoring
Iemand die de sponsorwerving vanuit de leden van de ruiterclub coördineert (sponsorpakketten samen stellen, communicatie naar de leden over de manier van werven,  de afspraken die leden met sponsoren maken verzamelen en doorsturen naar degene die de uitnodigingen en facturen stuurt ) en die zich inzet om contacten te leggen met mogelijk toekomstige sponsoren.
 
Tevens zoeken we personen die in de dagen voor en na de wedstrijd helpen met de opbouw van het wedstrijdterrein en afbreken van het wedstrijdterrein. We zijn heel hard op zoek naar mensen die de beschikking hebben over een tractor! Zonder tractor zien we je reactie natuurlijk ook erg graag!
 
 
Mocht je interesse hebben in één van bovenstaande, dan zouden we het heel fijn vinden als je contact opneemt via vrijwilligers@sgw-ysselsteyn.nl.
 
Bedankt!