U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Impulsrubriek

Voor de DE-pony's en paarden organiseren we dit jaar wederom een impulsrubriek.

Deze rubriek is fijn om vertrouwd te raken met SGW rijden. Niets ‘moet’ gesprongen worden, je mag dus een crosshindernis overslaan en het parcours vervolgen. Een startpas is hierbij niet verplicht, wel dien je lid te zijn bij de KNHS!

 

Wat houdt deze rubriek verder in? - geen dressuurproef.

- springparcours over ca 60-70-80 cm hoogte - hoogte cross hindernissen: 60-70 cm voor DE pony’s en 70-80cm voor paarden. Dit door het bos, niet in een afgesloten ring. - Bodyprotector verplicht!

Inschrijven kan via MijnKNHS of stuur een mail aan inschrijven@sgw-ysselsteyn.nl

Voor overige vragen kan je ook op dit mailadres terecht.

 

Deze rubriek wordt op zondag 11 oktober verreden.

 

Kennismakingsrubriek

Daarnaast organiseren we een kennismakingsrubriek voor de jeugd in de leeftijd van 4-14 jaar. Stokmaat van het dier maakt hierbij niet uit!

De kennismakingsrubriek bestaat uit: - Een mini crossparcours over 14 hindernissen in een afgesloten ring op het hoofdterrein. - Iedere rit wordt begeleid door een ervaren instructeur. - Voor iedere deelnemer een prijs!

 

Aanmelden kan op mailadres: kennismakingsrubriek@sgw-ysselsteyn.nl vermeldt daarbij de volgende gegevens: - Naam en leeftijd van de ruiter/amazone - Naam en stokmaat pony

Voor overige vragen kan je ook terecht op dit mailadres.

Deze rubriek wordt op zondag 11 oktober verreden.

 

Zien we jou ook in Ysselsteyn rond crossen?!