U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

LET OP: NA 6 SEPTEMBER TOT NA DE WEDSTRIJD IS HET VERBODEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN HET OEFENTERREIN.

Om Uw paard of pony gedegen voor te kunnen bereiden op een SGW-wedstrijd, stelt Paardensportvereniging Ysselsteyn hun SGW oefenterrein beschikbaar om te trainen.

Het oefenterrein aan de Puttenweg in Ysselsteyn, omvat een eventing parcours over ± 5 km  door het bos met hindernissen waaronder een Trakhener, Oxer, Steilsprong, Greppel, Sloot, Op-en Afsprong, Watercombinatie, Wal, Piano, Ski-jump, Coffin, Punt (2x), Tafel, Houtstapel, Doorspringhaag en Haaientanden. Voor de warming up is een spring- en dessuurterrein beschikbaar.

De openingstijden zijn onbeperkt m.u.v. de weken voor SGW Ysselsteyn

Hierbij gelden de volgende huisregels:

  1. Vooraf contact telefonisch aanmelden bij  Gerald Arts ( 06-23181908)
  2. Financiële vergoeding paarden en pony’s € 10,00, zelf te deponeren in de aanwezige brievenbus
  3. Wanneer men komt trainen met een hele groep, wordt er van de trainer verwacht dat hij of zij er voor zorgt dat de terreinkosten voor de hele groep worden voldaan.
  4. Afgevlagde hindernissen mogen niet worden gesprongen
  5. Afgesprongen balken weer in de lepels leggen
  6. Mest opruimen, dus ook de mest uit vrachtwagens en trailers niet achterlaten op het terrein
  7. Parkeren ACHTER het springterrein. Het is ten strengste verboden te parkeren op de verharde weg naast de boerderij of achter zijn schuren

Bij overtreding van bovenstaande regels of het niet betalen van de verplichte financiële vergoeding, wordt de overtreder uitgesloten van verder gebruik van het oefenterrein en deelname aan SGW Ysselsteyn