U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

PSV Ysselsteyn is een Paarden Sport Vereniging welke bestaat uit de Rijvereniging de Peeldravers en ponyclub de Welshruiters.

De vereniging maakt gebruik van het oefenterrein aan de Puttenweg. Dit oefenterrein bestaat uit een dressuurbaan (100x25) en een springterrein met een volledig springparcours. In de direct aangrenzende bossen staan diverse eventinghindernissen. In verenigingsverband worden er iedere week dressuurlessen en een springles gegeven. In de wintermaanden wordt gebruik gemaakt van een lokale binnenmanege.

viertal kur op muziek indoor brabant 2016viertal kur op muziek indoor brabant 2016

PSV Ysselsteyn is een veelzijdige vereniging wat ook tot uiting komt in de activiteiten van de leden. Zowel in de dressuurring, springring of op eventingwedstrijden staan zij hun mannetje. Daarnaast wordt er regelmatig een viertal samengesteld.

Als je interesse hebt om lid te worden van onze vereniging, kun je contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@psv-ysselsteyn.nl.