PSV Ysselsteyn

Wie we zijn

PSV Ysselsteyn is een paardensportvereniging welke bestaat uit Rijvereniging de Peeldravers en ponyclub De Welshruiters.

PSV Ysselsteyn is een veelzijdige vereniging wat ook tot uiting komt in de activiteiten van de leden. Zowel in de dressuur- en springring of op eventingwedstrijden staan zij hun mannetje.

Daarnaast wordt er regelmatig een viertal samengesteld, met als hoogtepunten deelname aan de kür op muziek op Indoor Brabant in 2016 en een bronzen medaille op de Nederlandse Kampioenschappen in 2019.

Wat we doen

De vereniging maakt gebruik van het oefenterrein aan de Puttenweg. Dit oefenterrein bestaat uit een dressuurbaan (100x25) en een springterrein met een volledig springparcours. In de direct aangrenzende bossen staan diverse eventinghindernissen.

In verenigingsverband worden er elke week dressuur- en springlessen gegeven. In de wintermaanden wijken we uit naar een indoor rijhal.

Contact

Als je interesse hebt om lid te worden van onze vereniging of je hebt vragen voor ons, neem dan contact op met ons secretariaat, via secretariaat@psv-ysselsteyn.nl.

Bestuur

  • John Michels-voorzitter
  • Gerald Arts-vice-voorzitter
  • Gaby Kuijpers-secretariaat
  • Judith Gevers-penningmeester
  • Rianne Geelen-algemeen bestuurslid

Nieuws

mei 2024

Op maandagavond is het springterrein in gebruik voor onze clubles. Het springterrein is op die avond daarom niet toegankelijk voor anderen.

Op woensdagavond is het dressuurterrein in gebruik voor onze clublessen. Het dressuurterrein, alsmede de waterbak en andere hindernissen rondom het dresuurterrein zijn op die avond daarom niet toegankelijk voor anderen.

Wij danken u voor het begrip.

Support ons en ontvang 5% korting op je bestelling bij Agradi met de code: YSSELSTEYN 5

Onze leden

Binnenkort kun je hier weer nieuwe verhalen van onze leden verwachten.

Onze vrijwilligers

Eén van onze trouwe vrijwilligers is Frans! Al jaar en dag betrokken bij de bouwploeg en elk jaar weet hij weer de mooiste nieuwe hindernissen te fabriceren.

We zijn ontzettend blij met al onze vrijwilligers