Eventing oefenterrein

HUISREGELS

LET OP: het is ten strengste verboden te parkeren op de verharde weg naast de boerderij of achter de schuren.
Om overlast voor agrarisch bestemmingsverkeer te vermijden, is parkeren op de Puttenweg ook niet toegestaan

1. Parkeren is alleen toegestaan nabij dit bord, ACHTER het springterrein

2. Voor warming up kan gebruik worden gemaakt van springhindernissen op het oefenterrein van PSV Ysselsteyn. Afgesprongen balken graag weer in de lepels leggen en het laat het terrein in nette staat achter.

3. Gebruik van het (eventing-)oefenparcours en (eventing-)hindernissen is geheel op eigen risico van de ruiter/amazone! De eventinghindernissen bevinden zich in een voor recreatie vrij toegangkelijke bosomgeving. Het is dan ook de eigen verantwoordelijkeid van de ruiter/amazone om vooraf te controleren of parcours en hindernissen vrij zijn om te springen. Geef wandelaars, fietser en andere recreanten áltijd voorrang!

4. Dit bos is ook populair bij mountainbikers, zij maken gebruik van de smalle MTB paadjes, oftewel single-tracks. Deze paden zijn vaak onoverzichtelijk en uitwijken is hier lastig. De paden zijn te herkennen aan het internationale MBT teken, een driehoek met 2 bolletjes eronder. Als ruiter/amazone is het verboden om over deze paden te rijden, blijf hier dus bij uit de buurt.

5. Mest zelf opruimen. Geen mest of afval uit vrachtwagens en trailers achterlaten op het terrein.

6. De financiële vergoeding bedraagt € 10 per combinatie, te deponeren in de aanwezige brievenbus, bij voorkeur verpakt in een plastic zakje of envelop. Of scan de QR code met je telefoon.

Bij overtreding van bovenstaande regels of het niet betalen van de verplichte financiële vergoeding, wordt de overtreder uitgesloten van verder gebruik van het oefenterrein en deelname aan SGW Ysselsteyn.

Veel succes en plezier tijdens de training.

Bestuur PSV Ysselsteyn

Locatie eventing oefenterrein

Op de kruising Puttenweg-Steegse Peelweg-Ontginningsweg-Konijnenweg ga je de Ontginningsweg in, dit is een grindpad/zandweg. 1e weg/zandpad ga je linksaf, vóór de boerderij langs. Rij door totdat je een groot bord ziet met een P, parkeren is toegestaan voorbij dat bord.